Henstra Watersport is een bedrijf wat zich bezig houdt met de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren. Ook voor onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor kunt u bij ons terecht. Wij hebben altijd een ruim aanbod gebruikte buitenboordmotoren op voorraad welke allemaal worden verkocht inclusief een vaarseizoen garantie. Zo heeft u als klant altijd de zekerheid van een technisch goede buitenboordmotor. Inruil van uw oude buitenboordmotor is ook mogelijk. Daarnaast verzorgen wij graag de montage van de buitenboordmotor voor u zodat u direct zorgeloos het water op kunt.

Honda-dealer

Henstra watersport is trots om als officiële dealer te zijn verbonden aan Honda. Dit prachtige merk kenmerkt zich momenteel door unieke innovaties gecombineerd met strakke, elegante ontwerpen en een geweldige zilverkleurige afwerking. Ze zijn eerste keuze als het gaat om betrouwbaarheid, zuinigheid en prestaties op elk niveau.

Alle populaire merken buitenboordmotoren

Natuurlijk kunnen wij u ook een nieuwe buitenboordmotor leveren van de bekende merken Yamaha, Suzuki, Mercury en Selva. Zoekt u een nieuwe buitenboordmotor voor een scherpe prijs met de service die u mag verwachten? Neem dan contact met ons.

Beoordelingen

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom horen wij graag van u wat u vindt van Henstra Watersport. Hieronder kunt u een beoordeling voor ons achterlaten. De mooiste beoordelingen geven we een mooie plek op onze website.

Aanrader

Rated 5 out of 5
februari 5, 2020

Geweldig geholpen ook na de aankoop goed service! echt een aanrader!

Zonnepanelen Noord

Geweldige service

Rated 5 out of 5
februari 5, 2020

Geweldige service. Behulpzaam en correct.

Johan Hans

Deskundig

Rated 5 out of 5
februari 5, 2020

Deskundig, correct en behulpzaam

Harko Coolman

Goede watersportzaak

Rated 5 out of 5
februari 5, 2020

Goede watersportzaak, waar je ook prima heen kunt voor onderhoud aan je motor. Prima prijs/kwaliteit en service

Roelof Velkers