Over Henstra Watersport

Uw partner in buitenboordmotoren

Henstra Watersport is een bedrijf wat zich bezig houdt met de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren. Ook voor onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor kunt u bij ons terecht. 

 

Wij hebben altijd een ruim aanbod gebruikte buitenboordmotoren op voorraad welke allemaal worden verkocht inclusief een vaarseizoen garantie. Zo heeft u als klant altijd de zekerheid van een technisch goede buitenboordmotor. Inruil van uw oude buitenboordmotor is ook mogelijk. 

 

Daarnaast verzorgen wij graag de montage van de buitenboordmotor voor u zodat u direct zorgeloos het water op kunt.

 

Officiële Honda-dealer

Henstra watersport is trots om als officiële dealer te zijn verbonden aan Honda. Dit prachtige merk kenmerkt zich momenteel door unieke innovaties gecombineerd met strakke, elegante ontwerpen en een geweldige zilverkleurige afwerking. Ze zijn eerste keuze als het gaat om betrouwbaarheid, zuinigheid en prestaties op elk niveau.

Alle populaire merken buitenboordmotoren

Natuurlijk kunnen wij u ook een nieuwe buitenboordmotor leveren van de bekende merken Yamaha, Suzuki, Mercury en Selva. Zoekt u een nieuwe buitenboordmotor voor een scherpe prijs met de service die u mag verwachten? Neem dan contact op met ons.

 

Wat zeggen klanten?

Vakkundig en vriendelijk

Rated 5,0 out of 5
april 2, 2022

Echt een no nonsens bedrijf waar service eerst komt

Frank van der Craats

Top zaak

Rated 5,0 out of 5
september 17, 2021

Een zeer kundige en vriendelijke kerel met gevoel voor humor. En staat altijd voor je klaar. Topper

Harry Dolstra

Betrouwbaar en deskundig

Rated 5,0 out of 5
juli 30, 2020

Al jarenlang ben ik een hele tevreden klant. De gebroeders Henstra zijn zeer deskundig, oplossingsgericht en hulpvaardig. De service gaat verder dan de voordeur. Ze hebben al meerdere keren onze vakantie gered met hun geweldige (telefonische) service. Ik beveel Henstra Watersport van harte aan als adres voor service aan of aanschaf van uw buitenboordmotor.

Erik Voogd

Meedenken en gunnen

Rated 5,0 out of 5
mei 2, 2020

Super tevreden over de geboden oplossing. Motor los aangeschaft en txoh te kort aan onderdelen. 1 belletje en een ritje had ik alles compleet.

Tevreden klant. 5 sterren.

Zakelijk. En oplossingsgericht. Top!

Ga zo door mannen. Zo moet het.

Sven.

Echte probleemoplosser

Rated 5,0 out of 5
februari 5, 2020

Zeker aan te raden zaak. Goede service, klantvriendelijk, oplossingsbericht en een absolute probleemoplosser.

Een echte no-nonsense en kundige motorenleverancier.

Peter Driehuis

Schrijf ook een beoordeling

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom horen wij graag van u wat u vindt van Henstra Watersport. Hieronder kunt u een beoordeling voor ons achterlaten.