Henstra Watersport is een bedrijf wat zich bezig houdt met de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren. Ook voor onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor kunt u bij ons terecht. Wij hebben altijd een ruim aanbod gebruikte buitenboordmotoren op voorraad welke allemaal worden verkocht inclusief een vaarseizoen garantie. Zo heeft u als klant altijd de zekerheid van een technisch goede buitenboordmotor. Inruil van uw oude buitenboordmotor is ook mogelijk. Daarnaast verzorgen wij graag de montage van de buitenboordmotor voor u zodat u direct zorgeloos het water op kunt.

Honda-dealer

Henstra watersport is trots om als officiële dealer te zijn verbonden aan Honda. Dit prachtige merk kenmerkt zich momenteel door unieke innovaties gecombineerd met strakke, elegante ontwerpen en een geweldige zilverkleurige afwerking. Ze zijn eerste keuze als het gaat om betrouwbaarheid, zuinigheid en prestaties op elk niveau.

Alle populaire merken buitenboordmotoren

Natuurlijk kunnen wij u ook een nieuwe buitenboordmotor leveren van de bekende merken Yamaha, Suzuki, Mercury en Selva. Zoekt u een nieuwe buitenboordmotor voor een scherpe prijs met de service die u mag verwachten? Neem dan contact met ons.

Beoordelingen

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom horen wij graag van u wat u vindt van Henstra Watersport. Hieronder kunt u een beoordeling voor ons achterlaten. De mooiste beoordelingen geven we een mooie plek op onze website.

Betrouwbaar en deskundig

5,0 rating
juli 30, 2020

Al jarenlang ben ik een hele tevreden klant. De gebroeders Henstra zijn zeer deskundig, oplossingsgericht en hulpvaardig. De service gaat verder dan de voordeur. Ze hebben al meerdere keren onze vakantie gered met hun geweldige (telefonische) service. Ik beveel Henstra Watersport van harte aan als adres voor service aan of aanschaf van uw buitenboordmotor.

Erik Voogd

Meedenken en gunnen

5,0 rating
mei 2, 2020

Super tevreden over de geboden oplossing. Motor los aangeschaft en txoh te kort aan onderdelen. 1 belletje en een ritje had ik alles compleet.
Tevreden klant. 5 sterren.
Zakelijk. En oplossingsgericht. Top!
Ga zo door mannen. Zo moet het.

Sven.

Echte probleemoplosser

5,0 rating
februari 5, 2020

Zeker aan te raden zaak. Goede service, klantvriendelijk, oplossingsbericht en een absolute probleemoplosser.
Een echte no-nonsense en kundige motorenleverancier.

Peter Driehuis

Aanrader

5,0 rating
februari 5, 2020

Geweldig geholpen ook na de aankoop goed service! echt een aanrader!

Zonnepanelen Noord

Geweldige service

5,0 rating
februari 5, 2020

Geweldige service. Behulpzaam en correct.

Johan Hans